Omdömen

William G

Proffsiga, Snabba och duktiga, mycket duktiga på vad dom gör med en bred bas och ställer upp med kort notis.

Carola H

Snabba svar vid förfrågan och väldigt proffsiga och tillmötesgående som hjälpte till med allt vid flytten, rekommenderas verkligen.

Gary A

Positiva:

Kvalitet. Mervärde. Professionalism. Punktlighet. Svarstiden.


Anlitades för flyttstädning. Seriöst och professionellt hanterat. Rekommenderas!

Håkan E

Råsunda Express införlivade alla förväntingar och en hel del därtill. Väldigt flexibelt tillmötedsgående i förberedelserna och såväl punktlighet som noggrannhet vid genomförandet. Trots det fysiskt krävande arbetet var det alltid glatt bemötande. Med svetten i pannan och glimten i ögat bidrog Råsunda Express till att göra själva flytten till en positiv upplevelse. Rekommenderas verkligen!

Risto

Med kort varsel ordnade Råsunda Express både vår flytt och flyttstädning och vi var nöjda med allt. Kan rekommenderas.

Tercan Ö

Otroligt proffsiga och tillmötesgående. Vi är jätte nöjda med servicen vi fick och inte minst killarna som kom och bar allt. Jätte trevliga. Rekommenderar Råsunda Express till alla och vi kommer anlita er igen vid nästa flytt! 

Monica

Vi är mer än nöjda med båda flytthjälp och städningen. Väldigt trevliga och ett bra pris. Vi rekommenderar absolut Råsunda Express till vänner och bekanta.

Fredrik F

Mycket trevliga, effektiva och bra pris.

Torsten P

Råsunda Express gav ett gott förstahandsintryck, varför vi anlitade dem för hela vår flytt: bortforsling av skräp, packning, flyttning och städning. Vi blev inte besvikna. Alltigenom god service, levererad med gott humör och stort tålamod trots ett stort jobb